Laatste afgelopen Evenementen

INSIDE OUT – EINDVOORSTELLING 2022 ZATERDAG

Theater Harderwijk Ceintuurbaan 2, Harderwijk

Zaterdag 25 juni 2022 - Deze voorstelling wordt voornamelijk gedanst door leerlingen van het voortgezet onderwijs en volwassenen. Vanaf 18.30 uur starten we met een muzikaal intermezzo in de foyer. Om 19.30 uur start de voorstelling Inside Out in de theaterzaal. Neem je kinderen mee? Zorg dan voor een stoelverhoger, zodat ze het goed kunnen zien. De voorstelling duurt naar verwachting 75 minuten. Na afloopt kun je in de foyer gezellig nakletsen met een drankje onder het genot van een muzikaal intermezzo. Er mag gedanst worden ;) De dansers kun je opwachten in de foyer, nadat zij alles hebben opgeruimd in de kleedkamer. LET OP! TICKETS ZIJN ENKEL GELDIG I.C.M. GELDIGE QR CODE. Tickets kunnen in de spambox terecht komen, dus check deze goed.

$13.50

INSIDE OUT – EINDPRESENTATIE 2022 VRIJDAGMIDDAG

Theater Harderwijk Ceintuurbaan 2, Harderwijk

Vrijdag 24 juni 2022 - Deze voorstelling wordt voornamelijk gedanst door leerlingen van het basisonderwijs. Aanvang vanaf 15.30 uur. De deuren naar de theaterzaal zullen rond 16.15 uur worden geopend. Om 16.30 uur start de voorstelling Inside Out in de theaterzaal. Neem je kinderen mee? Zorg dan voor een stoelverhoger, zodat ze het goed kunnen zien. De voorstelling duurt naar verwachting 75 minuten. Na afloop kun je in de foyer gezellig nakletsen met een drankje onder het genot van een muzikaal intermezzo. Er mag gedanst worden ;) De dansers kun je opwachten in de foyer, nadat zij alles hebben opgeruimd in de kleedkamer. LET OP! TICKETS ZIJN ENKEL GELDIG I.C.M. GELDIGE QR CODE. Tickets kunnen in de spambox terecht komen, dus check deze goed.

$13.50

INSIDE OUT – EINDPRESENTATIE 2022 VRIJDAG

Theater Harderwijk Ceintuurbaan 2, Harderwijk

Vrijdag 24 juni 2022 - Deze voorstelling wordt voornamelijk gedanst door leerlingen van het basisonderwijs. Vanaf 17.30 uur starten we met een muzikaal intermezzo in de foyer. Om 18.30 uur start de voorstelling Inside Out in de theaterzaal. Neem je kinderen mee? Zorg dan voor een stoelverhoger, zodat ze het goed kunnen zien. De voorstelling duurt naar verwachting 75 minuten. Na afloopt kun je in de foyer gezellig nakletsen met een drankje onder het genot van een muzikaal intermezzo. Er mag gedanst worden ;) De dansers kun je opwachten in de foyer, nadat zij alles hebben opgeruimd in de kleedkamer. LET OP! TICKETS ZIJN ENKEL GELDIG I.C.M. GELDIGE QR CODE. Tickets kunnen in de spambox terecht komen, dus check deze goed.

€13.50