Docenten


Anouk van Nijenhoff
In 2008 ben ik afgestudeerd aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Hier volgde ik gedurende vier jaar twee HBO-opleidingen. De opleiding tot uitvoerend danser en docent dans (eerste graads), waarvoor ik voor beide mijn diploma heb behaald.

Tijdens mijn opleiding deed ik veel ervaring op het gebied van theater, tv en lesgeven.

Op de academie heb ik lange tijd lesgegeven aan de vooropleiding. Daarnaast deed ik veel projecten op scholen, gaf workshops en werkte op verschillende balletscholen.

In 2009 startte ik de dansschool ‘Anouk Dance Experience’ en heb ik mijn droom verwezenlijkt. Danslessen geven voor iedereen! Ik geniet als ik voor de klas sta en elke week weer iets leuks mee maak.
Wat een mooi vak heb ik!

Naast het lesgeven, ben ik tevens werkzaam als choreograaf voor diverse producties en projecten.

De passie die ik heb voor dans, wil ik heel graag delen met de leerlingen.


 

Madelief Speelman
In 2011 afgestudeerd aan de Art & Entertainment College Amsterdam uitvoerend danser. Binnen deze opleiding heb ik in Koninklijk theater Carré en De Meervaart theater de shows African Urban en Bollywood Urban gedanst.

In 2011 heb ik met mijn afstudeer project, ‘Give your world color’ , gedanst in klein Carré.

In 2015 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Creatieve Therapeut Drama van de Hogeschool Utrecht.

Het werken als dansdocent bij Anouk Dance Experience doe ik met veel enthousiasme en plezier!


 

Lieke Kniest
In 2013 ben ik afgestudeerd aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts, waar ik zowel mijn HBO- Bachelor diploma heb behaald voor uitvoerend dans als docent dans. Ook heb ik vier jaar de vooropleiding gevolgd aan deze dansacademie in Amsterdam.

Tijdens de vooropleiding en het HBO heb ik ervaring mogen op doen op het gebied van uitvoerend dans. Ik heb verschillende projecten op de dansacademie gedaan en optredens zoals kinderen voor kinderen, radio bitches awards in studio 21, het 100 jarig bestaan van Le sacre du printemps en ik heb gedanst op verschillende bedrijfsevenementen.

Onlangs heb ik verschillende dansworkshops gevolgd in New York.

Ook op het gebied van docent dans heb ik al enige ervaring. Ik geef les in verschillende stijlen en aan verschillende niveaus. Tijdens mijn opleiding heb ik les mogen geven aan de recreatie/oriëntatie-afdeling, vooropleiding, en aan het MBO van de dansacademie.

Ik geef met veel plezier les bij ADE in Harderwijk en Nunspeet en Putten!