NIEUWSBRIEF KAARTVERKOOP

Beste dansers, ouders/verzorgers

Zoals ieder jaar komt de Eindvoorstelling er weer aan, maar dit jaar extra feestelijk om het 10-jarig jubileum van de dansschool te vieren. We zijn druk bezig om er weer een fantastische voorstelling van de maken. Op zaterdag 29 juni zullen we deze bijzondere voorstelling geven in Theater Harderwijk

Omdat we met veel leerlingen zijn, hebben we een middagvoorstelling en een avondvoorstelling. Hieronder een overzicht welke groepen in welke voorstelling dansen.

Alleen de middagvoorstelling:
Nunspeet:
Kleuterdans woe 15.45 uur
Kidsdance  ma 16.00 uur
Jazzdance ma 17.00 uur

Harderwijk:
Kleuterdans za 9.00 uur en woe 13.15 uur
Streetdance woe 15.30 uurKidsdance woe 16.30 uur
Streetdance 4boys vrijdag 18.30 uur

Alleen de avondvoorstelling
Harderwijk Kidsdance zaterdag 9.45 uur

 Alle andere groepen dansen middag en avond!

 De middagvoorstelling
De middagvoorstelling begint om 13.30 uur. De leerlingen dienen om 12.00 uur aanwezig te zijn in het theater. De kleuters en kidsdance groepen mogen om 13.00 uur worden gebracht in de benedenfoyer. Het is aan te raden om eten en drinken mee te nemen, want zo’n middag kost een hoop energie.

Ouders worden vriendelijk verzocht om de kinderen af te zetten bij de kleedruimte en niet mee naar binnen te gaan. Dit ivm met het ontruimingsprotocol bij nood.
Je kunt in de bezoekersfoyer van het theater wachten tot de deuren naar het theater open aan. Deze zullen rond 13.10 uur worden geopend.

De voorstelling is naar verwachting rond 15.30 uur afgelopen.

De avondvoorstelling
Wanneer je ook in de avond danst, mag je naar huis om te eten en wordt je om 18.00 uur weer in het theater verwacht. Natuurlijk kun je ook in het theater blijven en met je eigen groep gezellig samen eten.
De avondvoorstelling start om 19.00 uur.

 Generale repetitie
Alle leerlingen hebben op vrijdag 28 juni een generale repetitie in Theater Harderwijk.
Exacte tijden volgen nog. De kleutergroepen en kidsdancegroepen proberen we in te plannen van 17.00-18.00 uur. Alle andere groepen hebben repetitie van 18.00-20.00 uur.

Zorg dat je erbij kunt zijn, want dit is heel belangrijk voor waar en wanneer je op moet lopen en voor je posities in de choreografieën.

 Kaartverkoop
Alle groepen die alleen in de middag dansen, kunnen hun middagkaarten kopen vanaf 13 mei t/m 25 mei tijdens de lesuren.  De kidsdancegroep van zaterdag 9.45 uur heeft in deze weken de gelegenheid om hun avondkaarten alvast te kopen.

Voor alle andere leerlingen vindt de kaartverkoop plaats op maandag 27 mei in dansstudio in Veluvine Nunspeet van 18.00-19.00 uur en in Harderwijk op woensdag 29 mei van 19.00-20.00 uur in Zalencentrum De Roef (dus niet in de dansstudio).

Kaarten kunnen niet van tevoren worden gereserveerd en kosten €12,50 per stuk. OP=OP!

Houd ook de website in de gaten. Hier zal je onder Algemene info een kopje met Kleding eindvoorstelling vinden.

Wij gaan de komende weken weer hard aan de slag om te zorgen dat we iets moois gaan neerzetten met elkaar en zien jullie graag in Theater Harderwijk.

Met vriendelijke groet,

Team Anouk Dance Experience

 

 

 

DEZE BRIEF HEB JE OOK ONTVANGEN VIA DE MAIL. WANEER DIT NIET HET GEVAL IS, CHECK DAN JE ONGEWENSTE MAILBOX. BIJ WIJZIGING VAN HET MAILADRES, KUN JE JE JUISTE ADRES DOORGEVEN VIA DE DOCENTEN.