Algemene info

Dansschool Anouk Dance Experience werkt samen met Cultuurkust. Tijdens culturele evenementen worden er optredens en activiteiten voor jong en oud georganiseerd en samen zorgen we voor een artistiek en creatief lesaanbod.

De lessen in Harderwijk vinden plaats in Zalencentrum de Roef. Hier heeft ADE een aparte dansstudio met eigen ingang. Als ouder kun je in De Roef wachten en een kopje koffie of thee drinken of een boodschap doen in het winkelcentrum.

In Nunspeet vinden de lessen plaats in Veluvine.
Het gebouw is voorzien van allerlei voorzieningen en mooie ruimtes die passen bij hetgeen dat ADE en Cultuurkust uitdragen. Bovendien kunnen ouders een kopje koffie of thee drinken in de foyer tijdens de lesuren. Ook voor groepen die even gezellig willen nakletsen in de foyer is dit een fijne plek. Goed bereikbaar en levendig.In het gebouw vinden ook veel culturele evenementen plaats en het theater isĀ om de hoek!

De lessen in Putten vinden plaats in Sportcentrum Putten. Zo kunnen ouders hun kind(eren) naar dansles brengen en eventueel zelf even gaan sporten!

Iedereen is altijd van harte welkom om vrijblijvend een proefles te komen doen!

ADElogo logo CK